top of page
Search

Yoga is als curry

Het is herfstvakantie en dus ga ik naar plaatsen waar ik normaal niet kom. Ditmaal zocht ik naar de apen in Apenheul. Onze primaatbroeders en -zusters bleken - in tegenstelling tot de bezoekers - warm en droog binnen te zitten. Wel kwam ik een poster tegen die mij uitnodigde voor yoga tussen de apen. Ik kwam eerder ook al yoga-op-het-strand tegen op Schiermonnikoog en yoga-in-het-museum in het Van Gogh Museum. Yoga is als curry: je kan het overal bij gooien.


Natuurlijk is het flauw om yoga op het matje te roepen, want je hebt ook Mindfulness-in-het-museum in het Museum of the Mind en vanzelfsprekend op Schiermonnikoog. Mindfulness is dan toch ook als curry? Natuurlijk is dat ook zo. Wat kunnen we leren van Yoga én Mindfulness?


Lesson Learned

Als je zelf heel blij bent met je eigen product of dienst kan je het overal bij gooien. Ik wil maar zeggen: Speel nu TeamQuest ‘DIY Teambuilding’-in-het-museum of op Schiermonnikoog.15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page