top of page
Search

"Snel naar de poster!"

Naast het hockeyveld kwam ik deze poster tegen over wat te doen bij een eventuele hersenschudding. Wie zou dit lezen, en wanneer?, vroeg ik me af. Ik zag al iemand op de grond liggen, en dat dan iemand roept "snel naar de poster!".


Voor mij staat deze poster symbool voor goedbedoelde initiatieven van goedbetaalde professionals die zich niet inleven in de praktijk. Waarom zegt niemand: "Dit is gewoon een heel slecht idee! Laten we wat beters verzinnen. Kom op luitjes!'? Ik weet bijna zeker dat ze hun eigen poster in het echt direct voorbij zouden lopen, en toch worden een dergelijke poster in grote getalen afgedrukt en verstuurd. Het is grappig, omdat het echt is. We kunnen er maar beter om lachen, anders is het wel erg verdrietig.


Overbodige tip: gebruik veel gebruikte methoden als Design Thinking om je concept te testen, en vraag jezelf eerlijk af of je het zelf zou gebruiken.64 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page